Idejo - Enjoy Life, Enjoy Idejo!

Sponsor

(TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. VERBOUWING)

Idejo is de hoofdsponsor van Triathlonvereniging Krimpenerwaard. Triathlon vereniging Krimpenerwaard (IDEJO-TVK) is een enthousiaste Triathlonvereniging met ongeveer 40 leden en gericht op de Krimpenerwaard. Het is een echte breedtesportvereniging, waarbij ook landelijk op hoog niveau wordt gepresteerd. Naast het sportieve gedeelte staat ook gezelligheid bij IDEJO-TVK hoog in het vaandel. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

 

De triathlon is ontstaan in 1978 toen enkele vrienden op Hawaii zich af vroegen welke sport het zwaarste zou zijn. Zwaar in de zin van: het meest uitputtend voor het uithoudingsvermogen. Vervolgens ontstond het idee om de 3 belangrijkste wedstrijden op Hawaii achter elkaar te beoefenen en te kijken of dat vol te houden was. Zo ontstond de triathlon. Deze klassieke afstand wordt aangeduid als de 'IRONMAN' afstand. Vanwege de fysieke inspanning die wordt gevraagd kunnen alleen zeer goed getrainde atleten aan deze wedstrijd deelnemen.

De triathlonvereniging Krimpenerwaard heeft 40 leden en is breedtesportvereniging waarbij sportiviteit maar natuurlijk ook gezelligheid centraal staat. De vereniging is bij de Nederlandse Triathlon Bond aangesloten en word landelijk op hoog niveau gepresteerd. Iedereen die wil lopen, fietsen en/of zwemmen is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de volgende link:

www.tvkrimpenerwaard.nl