Idejo - Enjoy Life, Enjoy Idejo!

Keukens

(TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. VERBOUWING)

Uitgekookt en praktisch ingericht, op maat en volgens uw recept ingebouwd: voor elke smaak heeft Idejo de juiste keuken.  Voor de fijnproever, de masterchef, tot aan de drukbezette door de weeks haastige kok, Idejo maakt samen met u de perfecte inrichting en het ontwerp naar uw wensen!

Idejo Keuken & Bad heeft een fraaie complete keukenshowrooom, en levert keukens van kwaliteitsmerken zoals Vivari, Riverdale en natuurlijk de Idejo HomeCollection. Ook beschikt Idejo sinds 1957 over een eigen moderne fabriek met jarenlange ervaring in het maken van maatwerk en aanpassingen.Net zoals met de badkamers zijn wij op keukengebied totaalleverancier, zo hebben wij ook een grote collectie inbouwapparatuur, werkbladen, tegels, accessoires etc., en vanzelfsprekend kunnen wij de montage ook geheel voor u verzorgen.

Bij Idejo Keuken & Bad hebben wij een helder prijsbeleid, offertes zijn gespecificeerd en u kijgt gelijk onze scherpe prijs. Dus naast onze mooiste ontwerpen en producten weet u precies waar u aan toe bent, wel zo handig!

Idejo_HomeCollection_eilandkeuken