Idejo - Enjoy Life, Enjoy Idejo!

Werkwijze

(TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. VERBOUWING)

Ons streven is een resultaat naar ieders tevredenheid: U een hele mooie keuken met veel kookplezier, wij een tevreden klant!

Hiertoe komen wij in een aantal stappen:

Huiswerk
Wij zijn blij met uw wensen voor een nieuwe keuken!  Neemt u in eerste fase altijd zelf enige gegevens van uw situatie mee, grove maten, ruimte-indeling en enkele foto's van uw ruimte. In een latere fase komen wij bij u thuis exact inmeten, dit is (natuurlijk!) onze verantwoordelijkheid.   En bel één van onze verkopers voor het maken van een afspraak, dan bent u altijd verzekert dat we voldoende tijd voor u kunnen nemen.

Oriënteren
Wanneer u bij ons komt, kunt u zich eerst op uw gemak oriënteren. Samen zoeken wij uw wensen en behoeften uit, wellicht weet u zelf al veel van uw wensen, en door onze professionele aanpak en ervaring komen we zo tot een mooi keukenontwerp.

Ontwerptekening
Deze behoeftes, wensen en ontwerpen voor uw nieuwe keuken vertalen wij allemaal naar een op maat gemaakt totaalontwerp, met invulling van het geheel qua keukenmaterialen, apparaten, wensen qua verbouwing en binnen uw budget!
Wij bieden de mogelijkheid voor een totaatoplossing, d.w.z. wanneer u dat wenst verzorgen wij kookklaar uw keuken, van het "slopen" en afvoeren van uw oude keuken t/m de totaalmontage van uw nieuwe keuken inclusief muren stucen en schilderen.

Offerte
Aan de hand van deze ontwerptekening, uw wensen qua keukenmeubelen, werkbladdesign, apparaten en alle werkzaamheden, maken wij een totale offerte en bespreken wij de mogelijkheden van planning e.d.
Nu duidelijk is wat we van elkaar kunnen verwachten, u tevreden bent met het gehele ontwerp en de offerte, tekent u deze voor akkoord.  Gefeliciteerd, u maakt de juiste keuze!  Wij doen ons best dat u net zo tevreden gaat worden als de vele klanten die u voor gingen! Vanaf dat moment maken wij exacte definitieve afspraken met u, waaronder als eerste de datum van inmeten en verdere planning wanneer u de werkzaamheden gedaan wilt hebben.

Inmeten
Wij komen bij u inmeten voor de juiste maatvoering. Ter plaatse bij u kunnen wij ook details zien zoals ramen, deuren, penantmaten, radiators etc. waar wij rekening mee houden met uw keukenplanning. Na het inmeten maken wij de definitieve tekening en opdrachtbevestiging klaar.

Detailbespreking

Indien er vele zaken gewijzigd zijn volgt er een detailbespreking, om alles goed samen af te stemmen, en eventuele vragen te bantwoorden.   Hierna maken wij de technische installatie-tekeningen en gaan wij uw keuken definitief in produktie geven, zodat alles volgens een strakke planning kan verlopen.

Levering / Montage
Wij plannen met u definitieve leverdata en/of montagedata in, wanneer wij bij u thuis beginnen. Bij montage werken onze vakmensen netjes en opgeruimd, om tot een mooi eindresultaat te komen!

Oplevering
Na montage kijken wij de keuken met u na, mochten er onverhoopt zaken zijn die niet in orde zijn wordt dit direct of zo spoedig mogelijk in orde gemaakt.

Service

Wij streven ernaar dat alles van een leien dakje loopt, echter mocht er iets niet naar behoren zijn bel gerust voor een servicemonteur!