Idejo - Enjoy Life, Enjoy Idejo!

Modellen Vivari

 

 VIVARI FLASH, DESIGNKEUKEN in HOOGGLANS

Deze Vivari Flash heeft een modern designfront in wit hoogglans laklaminaat en is semi-greeploos door de aluminium greeplijsten in RVS-kleur. De Vivari Flash is leverbaar in meerdere kleuren en wordt op jouw maat gemaakt.

De keuken zoals hier afgebeeld is inclusief extra grote lades, 3 hoge kasten waaronder een grote servieskast, werkblad en spoelbak, vaatwasmachine, RVS inbouw-oven, keramische kookplaat, RVS-Glas eilandschouw afzuigkap en een koel-vriescombinatie. Onze prijs voor deze getoonde opstelling is 7124,- incl. Zanussi of Etna apparatuur.   

De Vivari Primo is al leverbaar vanaf 3519,-

Vivari-primoVivari-Primo-ladesVivari-Primo-vaatwasser

 

VIVARI SPEED, EEN MODERNE KEUKEN

Deze Vivari Speed keuken wordt op jouw maat gemaakt, afgebeeld is de kleur Zand, de Speed is leverbaar in vele UNI- en houtkleuren.

De keuken zoals hier afgebeeld (en bij ons in de showroom staat opgesteld) is inclusief werkblad en spoelbak, vaatwasmachine, RVS inbouw-oven, 4-pits gaskookplaat, RVS schouw afzuigkap en een geïntegreerde koelkast. Onze prijs voor deze getoonde opstelling is 2965,-

 Vivari-Speed

 

VIVARI FLAIR, EEN TIJDLOZE KEUKEN, MDF GELAKT

Deze Vivari Flair keuken wordt op jouw maat gemaakt, en heeft een tijdloos MDF mat gelakt front met een verticale lijn, in de kleur Magnolia.

De keuken zoals hier afgebeeld (en bij ons in de showroom staat opgesteld) is inclusief extra grote lades, een Le Mans Corner hoekkast, werkblad en spoelbak, vaatwasmachine, RVS inbouw-oven, keramische kookplaat, RVS-inbouwunit afzuigkap en een koel-vriescombinatie. Onze prijs voor deze getoonde opstelling is 5695,-   

De Vivari Flair is al leverbaar vanaf 3712,-

Vivari-Flair

Vivari-Flair-LeMansCornerVivari-Flair-binnenlades

 

VIVARI GLOSS, EEN DESIGNKEUKEN, WIT HOOGGLANS

Deze Vivari Gloss keuken wordt op jouw maat gemaakt, afgebeeld in de kleur wit hoogglans maar verkrijgbaar in diverse kleuren.

De keuken zoals hier afgebeeld is inclusief extra grote lades, werkblad en spoelbak, vaatwasmachine, RVS inbouw-oven, gaskookplaat, luxe wandschouwkap RVS en een koelkast. Onze prijs voor deze getoonde opstelling is 3762,-   

De Vivari Gloss is al leverbaar vanaf 3519,-

Vivari-gloss-hoogglans
Vivari-Gloss-lades
 

VIVARI PIA, EEN TREND KEUKEN, EIKEN PROVENCE

Deze Vivari PIA keuken wordt op jouw maat gemaakt, afgebeeld in Eiken Provence en verkrijgbaar in diversen houtdesigns.

De keuken zoals hier afgebeeld is inclusief extra grote lades, werkblad & spoelbak, vaatwasmachine, inbouw hete luchtoven RVS, gaskookplaat, luxe wandschouwkap RVS en een koelkast. Onze prijs voor deze getoonde opstelling is 5831,- incl. Pelgrim apparatuurset.

De Vivari Pia is al leverbaar vanaf 3486,-

Vivari-Pia
Vivari-Pia-lades
 
 VIVARI LUCCA, EEN WOONKEUKEN, MAT MAGNOLIA

Deze Vivari Lucca keuken wordt op jouw maat gemaakt, afgebeeld in Mat Magnolia.

De keuken zoals hier afgebeeld is inclusief werkblad & spoelbak, vaatwasmachine, inbouw oven RVS, keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. Onze prijs voor deze opstelling is 6441,-   

De Vivari Lucca is al leverbaar vanaf 4129,-

 

VIVARI PIA, SEMI GREEPLOOS

De Vivari Pia is in de afbeelding uitgevoerd in het decor aluminiumzilver, en is leverbaar op maat en in diverse kleuren.  De moderne aluminium greeplijst maakt het plaatje helemaal perfect!

 

VIVARI SOLO, MODERNE HOOGGLANS KEUKEN

De Vivari Solo is een moderne praktische keuken, hier afgebeeld in wit hoogglans, ook leverbaar in magnolia en koraalrood, en op je maat gemaakt

 

VIVARI CASTELLO, NOSTALGIE VOOR DE FIJNPROEVER!

De Vivari Castello is voor de echte fijnproever die houdt van lekker leven, genieten in de keuken uit "grootmoeders tijd", en natuurlijk wel met alle moderne gemakken van nu!  Wij realiseren dit voor je!